Om Oss

Välkommen till Cykel Demonstrationen – din port till en värld av cykling och äventyr! Vi är en passionerad gemenskap av cyklister som brinner för allt som har med cykling att göra. Oavsett om du är en erfaren downhillcyklist, en ivrig landsvägsryttare, eller bara en entusiastisk cykelturist, så har vi något unikt att erbjuda för alla!

Vi grundades av ett team av cykelentusiaster som ville dela vår kärlek till cykling med världen och skapa en plattform för alla att hitta sitt eget äventyr på två hjul. Vårt mål är att inspirera, utbilda och underhålla genom att erbjuda kurser, evenemang och guidade turer som utformats för att möta olika intressen och färdighetsnivåer.

Vårt passionerade team består av erfarna cyklister inom alla grenar – downhill, landsväg, mountainbike, BMX och cykelturism. Vi delar vår kunskap och erfarenhet för att hjälpa dig ta din cykling till nästa nivå och upptäcka nya spännande platser.

Hos Cykel Demonstrationen handlar det inte bara om att tävla och prestera, det handlar om att omfamna själva känslan av frihet och glädje som cykling kan erbjuda. Vi tror på att skapa minnesvärda stunder och starka gemenskaper som varar livet ut.

Så oavsett om du är en adrenalinjunkie som älskar downhillcykling, en äventyrare som utforskar cykelturismens underbara resmål, en landsvägsryttare som njuter av snabba vägar eller en mountainbikefantast som älskar utmanande terräng, så är du varmt välkommen till vår cykelvärld!