Därför cyklar Team Rynkeby till Paris

Cykling

Varje år ger sig Team Rynkeby ut på en 140 mil lång cykelutmaning från Helsingborg till Paris. Resan är inte bara en fysisk utmaning, utan också en viktig insamling för barncancerfonden. Ett företag som årligen valt att cykla men också hjälpa Team Rynkeby är Folier Sverige AB.

En resa med mening

Team Rynkebys resa till Paris är mer än bara en cykelutmaning. Det är en resa med mening, en resa som samlar in pengar till barncancerfonden och ger hopp till barn och familjer som drabbats av cancer.

Under resan kommer teamet att cykla genom Danmark, Tyskland, Belgien och Frankrike. De kommer att möta många utmaningar på vägen, men de kommer också att uppleva fantastiska landskap och möta inspirerande människor.

Stöd Team Rynkeby och barncancerfonden

Du kan stödja Team Rynkeby och barncancerfonden på flera sätt. Du kan donera pengar, bli volontär eller sprida information om deras arbete.

By Cykeldemonstrationen

Välkommen till Cykel Demonstrationen - din cykelvärld för äventyr och passion! Vi är dedikerade till att dela vår kärlek för BMX-cykling, cykelturism, downhillcykling, landsvägscykling och mountainbike med cykelentusiaster världen över. Upplev spännande evenemang, experttips och inspirerande berättelser. Bli en del av vår gemenskap och upptäck glädjen med cykling på två hjul!

Lämna ett svar

Related Posts